Информатика 2 класс на30.03



Уважаемые ученики 2 класса!  

 Мы продолжаем наше дистанционное обучение
 Прошу вас самостоятельно изучать предложенный материал.
Возникающие вопросы задавайте в комментариях.

Тема уроку: Ігрові вправи з надання команд виконавцям з використанням навчального середовища "Сходинки до інформатики" (гра "Розгорни серветку")

Мета програми — розвивати просторову уяву дітей, зорову пам'ять, увагу.
Програма демонструє дитині квадратну серветку, що складається вчетверо. Потім на серветці з'являється один або декілька вирізів. Учень має подумки розгорнути серветку і уявити, якою вона стане. Саме цей варіант він повинен обрати з кількох запропонованих. Тоді серветка розгортається, і учень бачить правильну відповідь.
Програма пропонує учню три серії прикладів, що подаються одна за одною. Кожна серія характеризується кількістю вирізів у серветці, кількістю варіантів, що пропонується, та кількістю прикладів у серії.
За замовчання, кожна серія складається з 5-ти прикладів. У першій серії серветка має один виріз, кількість пропонованих варіантів — 3. Для другої серії кількість вирізів — 2, пропонованих варіантів — 4. В третій серії серветка має З вирізи, кількість варіантів відповідей — 5.
Вчитель може змінити параметри кожної серії, скориставшись меню "Параметри”
В кінці гри програма повідомляє результат гри — кількість правильних та неправильних відповідей по кожній серії та загальний відсоток правильних відповідей.
Щоб розпочати гру, треба обрати пункт меню "Нова гра”. Щоб вийти з програми — пункт меню "Вихід”


Для завантаження зайдіть на сайт Сходинки




Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Химия 11 класс на 24.04

Химия 11 класс на 03.04

Информатика 4 класс 30.03